67 Niet Uit De Witte Duif als boodschapper Of The Dead

67 Niet Uit De Witte Duif als boodschapper Of The Dead Alleen this wit poeder DAT

Dan verliet de Volgende commentaar op Mijn blog post Witte Veren ontvangen uit de dood. Het is Niet Strikt dan witte veren – al is Het op Een bepaalde Manier, Maar de veren are Nog steeds Verbonden aan Een witte duif.

Ik heb een verhaal boven Een witte duif als duiven IETS te betekenen.

Op Een dag Kwam ik thuis van het Werk en Een witte duif zat op de Stappen sterven leiden tot de voordeur van mijn huis. Geen duiven van vogels van Welke Aard dan Ooit Eerder op Mijn Stappen.

This witte duif Zou Niet naar me deur te Laten. Ik maakte Geluiden, zwaaide ontmoette Mijn kant, staarde naar de duif. er is niks Gebeurd.

Ik Weet niet Zeker van DAT IETS betekent, Maar ik denk DAT Het doet.


Ik denk dat dan de Reactie Spreekt for Zich, DUS ik gewoon Drie referenties Zal Toevoegen aan witte duiven.

Tevreden Volgens Symbolische en Mythologische Dieren per J. C. Cooper, "De witte duif is a van de Meest vereerde Wezens, als symbool van de geest, de ziel, waardoor de geest naar Beneden naar de aarde en de doorvoer Tussen de ene staat en Een Ander."

Tijdens de ceremonie Heiligverklaring van de Christelijke heiligen, Zijn witte duiven losgelaten OM de ziel te stijgen naar de hemel te vertegenwoordigen.

In de Christelijke iconografie, Een witte duif symboliseert de Heilige Geest.

Ik Ging Vandaag en plaatste Een gedenkteken tuin spel op Mijn Beste Vrienden graf, sterven Twee maanden geleden Vandaag overleden (ik daarnet besefte DAT de datum was significant). Terwijl ik Daar was ik Gebeden en gevraagd OM Haar Aanwezigheid te voelen. Ik wilde Zekerheid DAT ZE nu in de hemel was en Gelukkig. Toen ik wegging, heb ik niet Het Gevoel DAT Een bepaalde mate van Zekerheid, met uitzondering Van het Hebben van Een Goed Gevoel Van Een Bezoek aan Haar begraafplaats en Het Plaatsen van Een monument ontmoette Haar foto er op, zodat Mensen Haar mooie glimlach Kan herinneren . Toen ik thuiskwam, was er Een witte vogel Zitten in de Buurt van Mijn oprit Tussen Haar oude huis (we vroeger buren) en de mijne. Toen ik uit Mijn auto te onderzoeken (ik was bang DAT Het iemands huisdier vogel) ontdekte ik dat Het Een witte duif. Ik voelde me Onmiddellijk Verzekering DAT Mijn vriend was in de hemel en Zij hadden this witte duif als bericht verzonden OM me te Laten Weten DAT ZE was in de hemel en alles is goed.

Dus, Mijn man en ik Waar op de Manier OM Mijn moeder Te Zien en zag Drie duiven vliegen in formatie. Weet iemand wat DAT betekent? De drie duiven Waar de vliegen Zo Dicht Bij Mijn auto had Bijna te Stoppen. Ik was Zo bang DAT ZE Waar ga naar Mijn auto raakte, Maar ZE bleven direct aan de kant van Het.

Mijn vader had. Een Zware hartaanval ZE vertelden zoom DAT HIJ Zou leven 3 maanden Bijna 10 jaar later DAT HIJ en Mijn moeder was in Het ziekenhuis Zou HIJ Haar Niet Laten terug te Gaan dr. Kamer met Haar vertelden ZE zoom DAT HIJ had 3 dagen DAT HIJ Haar Nooit verteld DAT ALS ZE Waren leavin Een witte duif hoverd deur raam passagier moeder Dacht DAT Het betekende DAT HIJ Zou are ok vader wist DAT Het betekende DAT HIJ Verwacht gehad. in de hemel de Enige Reden Waarom Wisten we DAT ZE Gaven him3 dagen is HIJ vertelde Mijn oom sterven ons vertelde bij de begrafenis Ik geloof DAT ZE Zijn. Een teken van exceptance voldaan hak mijn hart

Hoi,
Ik had Een droom vannacht DAT de Wereld op het randje. Ok DUS Mijn droom uitgespeeld als this ik thuis was en ineens Hoorde ik Een van de luidste Lawaai DUS ik Ging naar Buiten Om Te Zien wat er gaande was te Komen OM uit te Vinden de Wereld eindigt DUS Begon ik te Bidden OM vergeving dan alle this duiven Begon te vliegen boven mij, dan is a licht Begon te schijnen naar Beneden DUS Toen ik opkeek Om te Zien Waar / wat Het was god was deur de wolken laat wel DAT HIJ gewoon dreef HIJ Begon Toen Een paar ppl op te tillen naar de hemel Toen Kwam Zo Dicht bij Mijn Gezicht dan Vraag me 2 vragen sterven ik dnt remeber wat HIJ vragen / gezegd, Maar ik Herinner me ja Zeggen dan is de 2e Vraag sterven ik Kon Het gewoon Niet Begrijpen Omdat ik Herinner me Zeggen wat, Maar HIJ Nooit Antwoord HIJ netto dissapared en Liet mij was Zo eng Omdat ik net DNT kn wat DAT Zou Kunnen betekenen plus de Manier Waarop HIJ appeard in mijn droom didnt HIJ eruit mannen including, meer Alsof HIJ was Gemaakt van cement.

Ik woon available in Las Vegas, NV, hier geboren en getogen, ik heb ingelogd Nooit Een witte duif in mijn leven tot Een paar maanden geleden Een witte duif Liep recht naar mij en Mijn man op our veranda, tam als Kan are, we gevoed zoom wat crackers ik had en HIJ vloog weg, is HIJ terug te Komen Elke dag sindsdien, nu ik vendre zoom vogelzaad! HIJ is a Zuiver witte duif en ik heb ingelogd Nooit Een gezien hier in Vegas for, noemden we zoom Vrede en HIJ leeft Nog steeds wild, Maar Komt naar Mijn veranda for Het Ontbijt van de lunch Elke dag Nog steeds! Ik Weet niet Zeker wat te denken van sterven ofwel!

Mike Mijn vriend vertelde me hoe Haar tante en oom Werden lastiggevallen deur Een jonge rumoerige anti-sociaal drugshandel familie en their customers wonen aan de overkant van de weg DUS ik gevisualiseerd Plaats van de tante’s bewaakt deur Twee grote engelen bij de voorkant Deur en two aan de achterpoort Maar Geplaatst dezelfde engelachtige kwartet bewaken andere vijandige Huishouden Op het beginsel sterven Anderen bedreigen Vaak Zo DOEN uit Een diepgewortelde angst Hun kwetsbaarheid. Hoe dan also deur Een merkwaardige samenloop witte veren Begon rossen Gevonden rond Het Huis en Dingen sterven gekalmeerd.

Dat is interessant Alan, had Niet Gehoord van zoiets Eerder – bedankt.

Ik DENK DAT ik Werd Gered deur Een engel gisteren. Ik reed fietsen voldaan Een vriend Langs de rivier op l.a Een fietspad en stopten we onder één brug en ik zag Een witte duif vliegen en Zitten op Een richel Onder de brug en staarde naar me de Hele Tijd. later sterven avond ik Kreeg Een lift naar huis en was in de passagiersstoel en Een auto Kwam vliegen van Een bondgenoot en ik Zien Gebeuren in slow motion als de auto raakte Bijna de kant was ik op. Op het laatste moment dat DAT we zwenkte uit de weg net for the auto raakte ons. ik Weet niet van de witte duif IETS gehorig Maar ik Voel Het was Een Voogd hoek

hey guys goed umm? ik had Een Snelle Vraag de andere dag was ik Buiten ontmoette Mijn vriendje Alleen Wij Twee niemand anders. Toen Keek ik naar de lucht en zag Een duif vliegen de deur Het was slechts één kamer duif. Ik vertelde Mijn vriendje Om Te Kijken Omdat ik Het Voor Het eerst had gezien. Alleen Hadden we de duif vliegen de deur Kan iemand mij vertellen of this Een teken van Wat betekent Het gezien. Ik ben echt benieuwd DUS Laat me Weten 🙂 thanks

Het Zou Een teken Zijn Geweest, Maar ik Zou Zeggen DAT Alleen Kan je DIT vertellen. Denk je dat Het Een Betekenis van Een Verband voldaan IETS van iemand?

Een paar jaar geleden Mijn favoriete oom overleden. De Begrafenis Werd gehouden in Het Zuiden. Op weg naar de kerk zag ik Een kudde van ongeveer Een dozijn witte duiven vliegen overkant ons pad. Toen ik zag ZE, Kreeg ik de rillingen. Ik Dacht DAT Het was Omdat ik heb zelfs ingelogd Nooit Een duif in Het echt gezien. Ik vertelde DIT aan de rust van de Passagiers en ZE dachten DAT Het voelde vreemd ook. Toen we Eenmaal aan de Kerk en de deuren Opende er Het was. Een duif wit kistje DAT mij hetzelfde chill GAF. Ik wist meteen DAT Het Een teken van Mijn oom vertelde me DAT HIJ in vrede. Ik Kon Geen ding DOEN, Maar lachen deur de tranen. Ik was Zo Blij OM this Plaats van de Bevestiging van de Betekenis van witte duiven te Vinden.

Gisteren nam ik Mijn hond to our favoriete plaats- Een lange Wandeling met duizenden hectaren velden grenzend aan een-struik omzoomde weg naar Een groot meer. Het is a Plek sterven veel plezier gebracht has for ons beiden Vele malen. This Keer al zag ik iets Zuiver wit Zitten tweehonderd yards In een veld van gras. Ik nam Mijn hond, Jack, in het Veld en Liep Naar het. Toen we naar Binnen vier voeten en Jack Eindelijk besefte wat Het was, haalde HIJ Het en Het duurde uiteindelijk af. Het daad Iets wat Zeer ongebruikelijk dat wel. Het vloog in cirkels boven ons en vervolgens landde in de Buurt. Ditmaal hoewel Jack was onbezorgd en vervolgde Zijn weg in de Richting van Het Meer. Ik Ging naar de Plek Waar ik eerst de duif zag Om Te Zien of er Een nest van Een andere Reden for Het Feit DAT in Het midden of this Gebied, sterven zoom naar teen Zou Trekken, Maar VOND Niets. De duif was in de Buurt en bleef Waar het was. Ik draaide me OM Jack te volgen en in nabeschouwing Trok Mijn Telefoon OM Een foto te Nemen. Toen ik me omdraaide OM Één te Nemen, werd de duif Verdwenen. Beltsville Lake is nu Mijn "Plaats van vrede".

Ik nam Een reis ontmoette Mijn Gezin naar Californië. Als we thuis Waren op weg ontving ik Een telefoontje DAT Mijn moeder was overleden, Werd Het enigszins Verwacht. Aangezien Mijn man en ik reed op de Snelweg zag ik Een flits van wit en grote klappende vleugels overkant van de weg te vliegen Bijna overhead diagonaly. Ik Keek naar Mijn man en HIJ DAT Zei ik zag Het ook. We spraken for ongeveer 5 Minuten Een grapje dan Hoe het was waarschijnlijk Een vuilniszak van IETS dergelijks. Dan ineens Vanaf de andere kant van de weg Kwam de grote klappende vleugels ZE zag er Enorm Zeker Niet De Grootte van Een duif Zou moeten Zijn, Maar de Manier Waarop de vleugels van Waren en de staart vorm sterven ik Kende. Ik voelde me Een Gevoel van vrede Ik wist DAT Het Mijn moeders Manier OM me te Laten Weten Haar geest had Zijn reis Begon. Ik Zal Nooit vergeten de Surrealistisch Gevoel.

Tijdens Het werken als bewaker zag ik Een witte duif, sterven dag was Een maandag. Ik Vroeg Mijn co Werknemers als ZE gemerkt DAT de witte duif en niemand had. Ik zag this duif Elke dag gedurende Vijf dagen. Weten duif is a teken van de Heilige Geest, Het maakte me Het Gevoel tho God is met mij. Op de zevende dag, sterven Een zondag was, VOND ik de witte duif, was HIJ overleden. Maandag Komt en mijn leven als ik wist DAT Het was veranderd. Niet voor de Goede, Maar slecht. Man begonnen ontmoette Juridische Problemen, ik verloor Mijn baan, en ik sta Op het punter OM mijn huis te verliezen. Deur DIT alles wat ik weet DAT de Heer is me begeleiden, Advocate me hoepel. Ik weet DAT DIT Zal voorbijgaan.

Toen ik Een kleuter, speelde ik in de kamer van Mijn grootmoeder, terwijl ZE opgeruwde. Ik Keek Uit het raam en zag Een grote witte duif op de Richel. Ik Belde Mijn moeder en tante te Laten Zien. Ik had ingelogd Nooit Een witte duif gezien. ZIJ, sterven de Ierse en kenner van voortekenen, Werd erg opgewonden. Later sterven dag Mijn oma overleed.

Vorig jaar Mijn oom Werd gediagnosticeerd met longkanker. HIJ had slechts Een maand te leven. Bijna Elke dag van sterven maand Mijn Broer En Ik Een witte duif Onder de duiven Te Zien op de Volgende straat van ons huis. Elke Ochtend Waren ZE Altijd Op het gazon van Een andere woning. De duif was Nooit op our straat tot Een middag na Het oppakken van Mijn Broer van school, this duif vloog our oprit via de voorruit van Mijn auto. Een paar nachten later, voelde ik iemand me wakker Om Te bevolen nl Een Bijna hoorbare stam Zeggen "Het is Tijd". Ik viel Weer in slaap en ik had 3 dromen Binnen Een droom. Toen later Kwam Mijn moeder in OM me te vertellen DAT HIJ is overleden. Bij Het aanbreken van Een Ongewoon Sterke gutst van wind Kwam In mijn slaapkamer. Ik had Koude rillingen, Maar ik was in vrede. Ik heb ingelogd Nooit de witte duif na DAT. Ik wist DAT Mijn oom was in de hemel.

Mijn zus en ik Gingen naar de begraafplaats aan our Ouders te bezoeken, Maar vooral Mijn moeder en Mijn zus is een leven van angst voldaan Een goede Reden. Ze huilde DAT ZE DAT ZE WenST Kon Haar Aanwezigheid Voel me Zo ik stilletjes Mijn moeder gevraagd OM bij Haar te Zijn. Op DAT Exacte ogenblik Een mooie witte duif Bijna landde op Mijn auto, Maar besloot OM Het land aan de voorkant Ervan. Mijn zus Zei DAT Het leek te are " Het controleren van Mijn auto ". Ik Begon te huilen, omdat’ ik hem kocht op de Negentiende verjaardag van Haar overlijden. Ik was Onder de Indruk Toen ik besefte DAT Mijn camera was in Mijn auto. Een paar sterven ik nog Niet Eerder gezien was er ineens en de vrouw Vroeg of ik Haar wilde Een foto te maken. Toen ZE DAT daad, de duif sloeg op de vlucht en Het was de mooiste foto ontmoette Zijn vleugels Volledig Verspreid. Ik pakte Mijn camera en ineens was er de duif Zitten in de boom boven ons. Ik SPRAK en Utrecht met het als ik nam elf meer foto’s als Het " poseerde Voor mij ". Toen we de duif Vertrokken volgde ons naar de Uitgang en was verdwenen. De vrouw sterven De eerste foto nam gemaild naar me toe en vertelde me DAT ZIJ en Haar man verbleven in their auto for twintig Minuten nadat we Vertrokken en Kwam nooit meer terug.

Gisteravond Ging ik naar de garage OM Een wasje te DOEN als ik de Garagedeur zag ik Een witte duif af rond de garage Moet HIJ ER van Sliep de Hele nacht geopend. DUS ik Bracht zoom in Het Huis en Omdat ik Een kooi hoorden ik Laat zoom los. HIJ was mooi en Mijn Kinderen Waren Zo Blij OM zoom uitgestrekte te Houden, zodat Vandaag de dag Ging ik de deur de Buurt te vragen als de witte duif behoren tot van Iedereen en niemand Lijkt te Weten wie HIJ tot DUS ik vertelde Mijn Kinderen DAT ik hem Zou Nemen OM de dierenwinkel omdat’ wij Een Ander huisdier Niet Kunnen Hebben. DUS Een tijdje geleden zag ik for the duif en HIJ is verdwenen. i gecontroleerd Onder alle Bedden en in Elke hoek van Het Huis en HIJ is niet waar Dat zijn echt terug te Vinden. wat is de bedoeling hiervan. Kan iemand mij vertellen aub. dank je

Gisteren Ging ik in Mijn garage OM Een wasje te DOEN. Toen ik de garage Deur Opende zag ik de mooiste witte duif af rond Ik was verbaasd OM zoom Daar Te Zien, en ik besefte DAT HIJ Daar weg Moet Sliep de Hele nacht, ik greep de zoom en Bracht zoom in mijn huis, mijn Kinderen Waren verbaasd Om te zie Zo’n mooie vogel en aangezien ik Een kooi hoorden ik Laat zoom los in Het Huis GAF zoom wat zaden en water, Maar HIJ wist blijkbaar interenting DUS Vandaag Ging ik rond Mijn Buurt te vragen als de duif toebehoorde aan van Iedereen aangezien niemand prei IETS te Weten ik vertelde Mijn Kinderen heb ik naar de dierenwinkel morgen, omdat’ we cant Ander huisdier te Hebben. DUS anyways Ik Kwam Uit het werk Vandaag en ik Vroeg Mijn dochter schoffel was de vogel ZE Zei DAT HIJ prima sindsdien wil hier in Cali echt koud ik Mijn Twee honden in Het Huis voor de nacht Geweest, DUS laatste avond Zette ik de duif in m was zonen kamer en vertelde zoom de Deur Niet te Openen Niet zo lang geleden op zoek was naar de vogel zoom Weer Zetten in mijn zoons kamer en HIJ is nergens te Vinden DAT is echt hiel raar. Mijn huis Zijn erg klein en de duif is nergens te Vinden. im verward Wat betekent dit?

Hi im michael
de dag na Mijn moeders begrafenis heb ik ook Keek uit Mijn Woonkamer raam Om Te Zien Een witte duif Stond aan de muur, ik rende naar boven OM ervoor te Zorgen ik was Niet de Dingen Te Zien en Keek uit Mijn slaapkamerraam en er Nog steeds op zoek recht op me werd DAT Zeer dove.it prei Alsof we elkaars prescence hadden en vloog Toen weg .ik nooit meer zag DAT duif aknowledged

Terwijl in Het Huis van Mijn BIL Wachten Op het telefoontje OM ons te vertellen DAT we naar Beneden Kunnen Komen OM afscheid te Nemen, stapte ik naar Buiten OM Een sigaretje te Hebben. Om Een van de andere Reden, Keek ik op en tot Mijn Verbazing, Een grote witte duif vloog direct in Zijn huis. Ik wist DAT DIT was Zijn geest Begint Zijn reis. De Oproep OM ons te Informeren via Zijn overlijden Kwam ongeveer 10 Minuten later. Twee dagen later, Ging ik Naar een vochtige handdoek uit op Mijn dek te Drogen en Weer opkeek, ja, Een andere witte duif vloog meer dan mijn huis! Ik Vraag me af van Het werd Weer Mijn BIL van Een Ander familielid sterven al Eerder was Verstreken geest?

Als for the numbers..they inderdaad IETS betekenen. Onze nummer Lijkt te are 5. U Kunt hier Kijken op Hun Betekenis: http://christianity.about.com/od/biblefactsandlists/qt/Bible-Numerology.htm

Nog een ding OM op te noemen, Zal je geliefde naar je toe Komen in dromen DUS, op de kijk uit! Mijn moeder Heeft bij mij Komen in dromen 3 Keer in de Afgelopen 9 jaar DAT ZE is verdwenen (ik Moet de Betekenis van sterven nummers te controleren nadat ik Klaar ben Het posten of this). D

God zegene & Vrede ZIJ ontmoet u allen

Ik Moet Echt een Antwoord aub. Om Een van de andere Reden, iedere Keer DAT ZE ik Zien van de nummers 666 pop-up on me op reciepts van wat dan OOK, ik heb pech. Wat Zou DIT veroorzaken? Ik weet DAT DIT Niets te maken has ontmoette witte duiven, Maar ik echt hulp Nodig. Alsjeblieft!

Peekaboo (Mijn kat) Kreeg are terminale Ziekte diagnosticeren
op (24 juli), donderdag en Werd vrijgelaten uit de Dierenartsen op vrijdag 25 juli .DIT Ochtend WAS zaterdag

Het eerst Buiten for Peekaboo en ik (sterven HIJ liefheeft) Sinds are diagnosticeren en Gingen we in de Vroege Ochtend (1 licht, Oproep tot Gebed)

sterven we Hebben Gedaan for the maand van Ramada
in Solidariteit met de moslims vermoord in de Gehele Wereld.

We Gingen in de Vroege Ochtend (HIJ Problemen Gaan de trap af had) en Liep naar de voorkant van Het Huis where we
Hoorde Een vogel roeping.

We Keken dan our hoofden en Drie witte duiven Waren
vliegen boven ons Richting het Noorden en één kamer was bellen naar
ons en de andere Twee stille.

Blijkbaar de Heilige Geest wil Peekaboo voor iets.

Ik heb Mijn twijfels meer dan Allah, Maar Een paar zomers terug hadden Toen de oorlog Tegen Libië begonnen, vier (4) reus bruin Gekleurde zwanen vlogen boven Onze hoofden in de Vroege Ochtend Richting het Noorden.

Ik geïnterpreteerd als de vier ruiters van de apocalyps
Openbaringen (hoewel ik ben Niet-gelovige in de Torah) en Het Lijkt

ontmoette de oorlogen sterven Hebben plaatsgevonden Sinds sterven Ochtend DAT Misschien
de Berekening van ‘Revelations’ is in de Buurt.

Lila droomde Mijn moeder Liep en zag er Zo goed uit, Haar Haar was kaart geknipt, Maar Het zeldzame Mijn moeder zat In een achterbank van Een auto en Zegt Tegen mij "ZE Ziet er goed doet ZE Niet" Maar Het was Alsof ik Een andere moeder was in de Ogen van Haar moeder en Zei DAT boven Haar. Mijn moeder was in Het ziekenhuis voor meer dan Een maand voordat ZE begonnen met de Mogelijkheid for an tijdje te Staan, ze is nu in revalidatie en Beginnen OM korte Afstanden te Lopen. Ze wil Zo Veel naar huis te Gaan.

mike, Ik geloof DAT bericht ik was of my man. Neem zoom Zeggen ik zie En dat ik Begrijp En dat ik Moet zoom ik Zal Niet Overleven. vertel dan DAT. bedankt

Een paar jaar geleden mijn leven voorgoed veranderd. Mijn man Verschijnt op Mijn kantoor ontmoet tranen stroomden meer dan Zijn Gezicht vertelde me Mijn Broer overleed. Ik Herinner me DAT HIJ me naar huis te Rijden, zaten we Buiten Het Allemaal in & Wachten op telefoontjes van andere familieleden OM Het Rijden / vliegen Regelingen OM Zijn stad (10 uur Rijden) Ik was Verwoest Boven. wanneer Een prachtige vlinder Rechtstreeks i Tussen us..hovered for waarschijnlijk Een hele minuut vliegen, cirkelde rond Mijn head..then cirkelde rond are Hoofd en vliegen weg. We Waren eigenlijk cring en lachen als this was Duidelijk wonderbaarlijk. Op our Zeer lange rit Bracht ik Mijn boeken via Engelen en Het Verbinden met dierbaren sterven Zijn overleden. Including ik ben Verdiept In mijn boek Een paar uur in de reis, Werd ik opgeschrikt deur Het hardste Geluid DAT ik Ooit heb Gehoord. Iets sloeg in de voorruit Gaan 70 Mijl per uur. Ik Vroeg Mijn man "Wat was DAT" en HIJ Zei .. (Zoals we Trekken uit de Snelweg Naar een tankstation) Een witte duif Kwam Uit het Niets en sloeg Onze voorruit! Het gekste deel Is Het Liet Geen bloed. Geen feathers..just this witte poeder DAT Het mooiste Beeld van Een Perfecte engel vleugel Gemaakt. Het was Zo fijn als meel, bestrooid lichtjes op our voorruit. Ik nam eigenlijk Mijn vinger en raakte de zoom in Verbazing. Heeft Iemand Ooit een duif te Raken? Ik Zou Graag denken DAT de duif Niet echt sterven, Maar 70 m / h. Hoe Kon Het niet.

Ik had Een neefje sterven verdronken en ZE was slechts 3. Ze was vermist 7 uur for ZE Haar Gevonden op de bodem Van het zwembad. Toen ZE Haar Uit het water arosed op 03:00 Een duif Kwam Uit het Niets en vloog in Een Richting Waar Haar ballonnen vlogen later sterven dag bij Haar Kaarslicht, zodra de politie gezien DAT ZE de duif gebogen en Begon te huilen, wat is de Betekenis? Advocate me Koude rillingen

Hallo, gisteravond Ging ik for an Wandeling in de Buurt van Een oude kapel, Het was Vrij donker DUS werd Niet Zeker van ik zag Een duif van Een duif, Maar HIJ was gewoon zat op de arm van Een bank Helemaal Alleen. HIJ prei hiel rustig, geen pijn En toen ik dichter bij zoom Ging, wist HIJ Geen tekenen van weg te vliegen te Laten Zien. Ik was slechts ongeveer 6 m meetafstand en we Keken Elkaar for an paar Minuten en ik maakte Een klein Lawaai en HIJ bewoog Zijn Hoofd met belangstelling. Ik DENK DAT we Een Verbinding Gedeeld – Het voelde Alsof Het. Na Een paar Minuten Liep ik weg en verliet de vogel ingelogd op de bank zat. Het Gebied van de kapel is Zeer rustig en Werd Gebruikt te Worden gerund deur monniken in rond de 13de C. In het Afgelopen jaar heb ik aanzienlijk meer spirituele Kreeg en Zich afvragen Zou iemand Enig idee wat de Betekenis of this alles was van Zou Kunnen Zijn ? Het voelde Zeker Positief en Het was slechts bij toeval DAT ik de behoefte gevoeld Om Te Gaan for an spontane Wandeling (DUS af van DAT Moest Gebeuren?)
Bij voorbaat hartelijk dank aan u allen

Een paar maanden geleden verloren we Zijn zoon tragisch. Een paar weken na de begrafenis Hadden we Eén duif release, we Bracht Een dozijn witte duiven, terwijl we baden en hielden elkaars handen enorm. De Volgende dag, terwijl Zich Klaar voor de kerk are kat Werd omhoog acteren, ze was op zoek naar Het raam Toen we Gingen Om Te Zien wat ZE zocht naar was er Een Zuiver witte duif in Het venster, dit venster is recht boven de als van Mijn zoon. De duif is Nog steeds hier. HIJ Komt Elke avond thuis en slaapt in hetzelfde venster. Hoop DAT HIJ steekt rond deur middelste van winter.I Hebben grote foto’s en video’s van mijn nieuwe Vriend. Ik heb allmost heb hem Om Te Komen tot me.it is Geweldig.

Een paar weken geleden, Een witte duif probeerde in te Krijgen deur Middel Van het balkon door..I was verrast en bang Het uit, Maar Toen Stond Daar for an lange Tijd, ongeveer Vijftien Minuten. Misschien, naar me te Kijken, SOMS. Het Stond Daar! Ik wil Graag ding Het Een bericht van Mijn vriend, John, sterven 14 jaar geleden overleed. Zou Het zoom echt Zijn Geweest. Ik hoop het!

Mijn Moeder overleden op zondag. 5 dagen later, mijn dochter Liep Om Te Gaan werken en zag Een witte duif zittend op Haar omheining. Ze was in staat OM Een goede foto te maken. Wij Vinden Het is a boodschap sterven moeder is in vrede.

Ik geloof in al this Dingen. Het Gaat OM Mijn paard. Mijn geliefde grote man. HIJ was Een cremello hengst cob soort en HIJ Werd Gered. Ik had Een Ander Paard en ZE Gered werd ook. We Hadden Een zeer Slechte Tijd op één kamer stallen DUS are we Verhuisd Naar een Ander. Lang verhaal kaart, mijn mooie, grote jongen gewoon ingestort. HIJ had gut, koliek gedraaid en HIJ was besmet met wurgt. HIJ Werd GESTUURD naar vetinary ziekenhuis, Maar HIJ stierf. Het Klinkt gek, Maar ik was Helemaal Buiten mezelf van verdriet. Ik Hield van de zoom en Haar Zo Veel. We Hadden Een Unieke band. De nacht na Zijn dood Een witte duif vloog in Zijn stal en Ging op de Richel. De duif vloog en gecontroleerd op Mijn andere paard, Zijn partner en zat op Haar Stabiele en keerde daarna terug naar de Richel. Nu Drie dagen later Een Ander paard op de werf gestorven aan de dezelfde staat en de duif vloog weg. Ik troost VOND Het lezen of this opmerkingen Omdat ik wist DAT IETS Het betekende, Het was Zo hiel vreemd. Ik weet Alleen DAT ER Ergens Mijn paard (die extreme angst LEED) Werd me te Laten Weten DAT HIJ in vrede.

Ik Begon te bloggen via Zes jaar geleden, mijn belangrijkste blog nu&# 160; 67 Not Out &# 160; – Het Oorspronkelijke idee was het OM dan te Schrijven toevalligheden en Synchroniciteit, Maar ik stapte vervolgens op naar andere thema’s Zo goed en MOMENTEEL Schrijven via Dingen sterven mij interesseren: de mysteries van het leven bijvoorbeeld – wat de heck is Het Allemaal echt voorbij? Mijn Volledige profiel Weergeven

Schrijf u in for 67 Not Out

www.67notout.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

6 − twee =