Afrikaanse Viooltjes Divide – De-Sucker for an Betere bloei

Afrikaanse Viooltjes Divide - De-Sucker for an Betere bloei van de fabriek te KrijgenAfrican Violets: Divide & De-Sucker for an Betere bloei

Suckers Groeit uit aan de zijkanten van de kroon are Een andere bron van Nieuwe planten. Laat ZE bereiken Genoeg Grootte te Pakken te Krijgen (en Zorg ervoor DAT AL Het Verwijderen van Een sukkel, Niet Een tegemoetkomende bloem), for Het Snijden ZE weg met Een pen-mes. Wortels Aangesloten of niet, planten ZE in 2-inch potten.

Dat is de Chirurgische procedure die ene fabriek Verandert in Veel. En elanden of this, met de nodige zorg. Zal de Aard van de te vertonen "Show-Kwaliteit" we Allemaal Willen: een symmetrische Rozet van Bladeren, overgoten met Een volle, en voort te zetten. boeket van bloemen.

Overigens, de operatie op Mijn Één Afrikaans viooltje terug in Totaal 8 planten. Waar Zullen ZE Gaan? Waarom, op Mijn lijst van cadeau-Fabrieken for the nietsvermoedende Vrienden!


Ik heb een mooie roze paarse dobbelsteen is geladen met bloemen. Maar Het is geladen voldaan Iets Anders, Maar ook: bladluizen! Tenminste, ik denk DAT ZE Zijn bladluizen. Kleine witte vlekken sterven er uitzien als pollen, totdat ik porren Een, en Het Beweegt! Schoffel krijg ik ontdoen van hen? Een vriend stelde Een Systemische insecticide bedoeld for rozen. Zei ZE slechts Een klein bedrag. Is DIT Veilig?

Dank u for Het Delen van al this gedetailleerde informatie. Ik ben net in African Violets en Kan alle hulp sterven ik Kan Krijgen gebruiken. Sharon

Elizabeth – Bedankt voor Het langskomen. De kleine witte vlekken klinken als bladluizen Voor mij. Persoonlijk Zou ik Nooit gebruik maken van Een Systemische insecticiden binnenshuis. Bladluizen Worden SNEL los voldaan Een Stevige nevel van warm water op zowel tops en bottoms van Bladeren. Doe DIT OM de andere dag totdat de symptomen verdwijnen; dan douchen per week. In de Tussentijd zet je roze AV Onder quarantaine. Je verwelken Niet DAT Het OM Uw andere geliefde kamerplanten teisteren!

Gardenlady – go for it!

Sharon – je Zou Willen Om Te Klikken op de koppeling hierboven, "African Violets: My Makkelijk, Altijd-in-Bloom Program." This bericht verkent alle basics – licht, bodem, potten, Meststoffen, enz. For an Succesvolle en Uiterst Aangenaam Ervaring met saintpaulias.

Bedankt, Kevin. Ik Zal de firma-blast-of-water-route te Nemen.

Ik had Altijd Gehoord DAT als je splitsen van propageren Een plant, Moet u de bloemknoppen te Verwijderen. Maar in de derde-foto, de pot aan de linkerkant Heeft Twee bloeistengels. Is Het OK ontmoette Afrikaanse viooltjes OM ZE te Laten aan de kant? Het Zal de herstelperiode Niet Traag?

Carol – Je bent Absoluut correct. Bloemen Moet Altijd Worden verwijderd wanneer Het verdelen van Het propageren van Een plant, zodat de energie Wordt Gericht op Wortel-formatie. Maar omdat’ de divisie verwezen naar al Een redelijk Goede wortelstelsel had, heb ik Besloten Om Te Houden van de ontluikende stelen intact. Ik heb het hart OM ZE te Verwijderen niet. En tot nu toe Zo goed &# 8212; Één van de Knoppen has geopend, en de fabriek Heeft Geen tegenslag dan OOK getoond.

Kevin, heb je Ooit je AVS propageren van Bladeren?

Bedankt voor al this geweldige info. op de AV’s. Mijn planten Zijn Enkele Jaren oud, Maar ingelogd Nooit bloeide. Ik was Klaar Om Te Geven kip weg totdat ik Een idee OM google Waarom Mijn Afrikaanse Viooltjes Nooit bloeien. Ik was verbaasd Zo OM Zo Veel informatie via this Onderwerp te Vinden en te Weten DAT ik niet Alleen ben. Ik heb Veel van de deur Anderen genoemde Problemen, is men vier Vrij grote planten Groeien uit dezelfde pot. Elke kamer Heeft Een nogal dikke stam en Een paar van de stengels Zijn gekruld. De vier stengels for each fabriek Lijken Allemaal van Onder de bodem lijn te komen, DUS ik denk DAT ik Kan ZE te Verwijderen en geef ZE their Eigen pot. Wat de diepte van de pot, Welke is te diep? Ik wilde geglazuurde klei potten, omdat’ ZE Vrij Waren, Maar ik was Niet in staat OM de squatty Soort kopen. In Plaats daarvan, ze Zijn Groter. This is a Probleem wat Houden de Grond Vochtig? Moet ik meer Tijd voor Het water op te Vangen van de bodem MOGELIJK te maken? Ik heb Alleen water uit de bodem, omdat’ Elke Keer als ik heb Zo Veel als Een druppel water op de Bladeren zouden ZE bruin Worden en sterven. Ik ben ingelogd rossen Bezig Om Te Geloven DAT ik de installatie Kan Draaien onder één lauwe spuiten OM de Bladeren te Reinigen. Ik woon in Het noordwesten en temps Kan dalen te Laag voordat het Water Heeft Een Kans Om Te Drogen.

Heeft u een paars Afrikaans viooltje, tenminste ik denk dat was de kleur, Het is Zo lang geleden DAT ik heb het als Een geschenk Geweest, Het was vol bloemen en ZE Kwam nooit meer terug. U vermeldt "Meerdere kroon", Wat betekent DAT en schoffel hetero- Herkennen en schoffel Zijn de sukkels anders dan Reguliere Bladeren?
De Bladeren Zijn groen, including Uw foto, Maar dan de Bladeren aan de buitenkant van de installatie te Krijgen vervaagde later Bijna bruinachtig en Het Centrum van degenen Blijven groen. Bedankt voor de info.

Hi Kevin.There Zijn Enkele bruine vlekken op Mijn AVs.Are er ingelogd andere oorzaken, behalve Het Koude water?

www.agardenforthehouse.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

15 + 19 =