Aisling – Dream Dead Rat

Aisling - Dream dode rat colon conditie bij
Voorbeeld Dream Van Cursus Werkboek

Dream: Dead Rat

Ik had Een droom voorbij Een dode rat bloedige Liggen In mijn vuilnisbak mand NAAST Mijn toilet. Ik Kan me niet herinneren hoe de rat stierf / Werd gedood, Maar ik had Haar bloed Langs Mijn benen. Mijn man en ik probeerden OM Het bloed ontmoet wc-papier te Verwijderen en alles wat Het akte werd Het vegen Langs Mijn benen!

Interpretatie

This is a droom gezondheidswaarschuwing. Het Onderwerp van de dikke darm blijkt Uit het toilet, vuilnisbak en wc-papier. Verwijs naar Mijn les Hoofdstuk via de spijsvertering en eliminatie System. De rat in de droom is de Dreiging, Maar Het Feit DAT Het dood is, Advocate aan DAT de Dreiging Wordt ingenomen verzorgd deur je immuunsysteem. Hoewel u Zich Niet Bewust van de Manier Waarop Het Werd gedood in de droom sterven je Kunt Dankbaar are DAT je immuunsysteem goed Werkt for u en Het Verzorgen van Uw Lichaam. In Werkelijkheid de rat vertegenwoordigt Kanker. This Kan Schokkend op Het Eerste Gezicht, Maar vergeet Niet DAT dromen overdrijven En dat de Kanker Werd getoond als dood in de droom. Dromen Kunnen zelfs waarschuwen for dergelijke omstandigheden Vele Jaren voorafgaand aan de Ziekte. This Advocate de dromer Genoeg Tijd om corrigerende maatregelen Om Te vóórkomen DAT de aandoening Ooit manifesteren Nemen.


De droom Laat je man je te Helpen en Utrecht met het Probleem. This betekent meestal DAT je voelt DAT Je Niet Genoeg Steun van zoom. Praat met zoom dan Uw Zorgen en alle stress te sterven u Kan voelen, omdat’ this bijdraagt ​​aan Uw conditie.

Dus Mijn boodschap aan u is Om Te Gaan for an check-up OM Veilig te Zijn. Als this droom is uit de lucht dan hoef je je Geen Zorgen te maken, Maar als u Soortgelijke dromen in Nauwe opvolging dan Wordt u dringend geadviseerd OM IETS aan te DOEN. Omdat’ de rat is bloedige Zou ik u Adviseren OM uit te Snijden rood vlees als je dat nog Niet Hebt Gedaan, omdat’ DIT van Invloed is op de binnenkant van Uw dikke darm. Ik vermoed DAT je ook al op de hoogte van Een eliminatie Probleem.

Dreamer’s Opmerkingen via de Interpretatie

Op het ogenblik van de droom had ik onlangs gegaan Naar een homeopaat Te Zien for hulp ontmoette Mijn Dieet. Ik was zwaar te Lijden, op Een Dagelijkse basis, van indigestie, Wordt Opgeblazen en maagkrampen en eczeem, hooikoorts en astma! Ze hielp me Vormen Een Dieet DAT Voedingsmiddelen sterven we opgericht ik hadden Een Hoge intolerantie tot bijvoorbeeld geëlimineerd koemelk, gerookt voedsel, meel en soja tarwe. Ik heb nu al at this Dieet gedurende 2 maanden en Mijn Problemen met de spijsvertering are ingelogd Veel Verbeterd!

Aangezien this Bijzondere droom ik heb geen andere Soortgelijke dromen Gehad.

Hartelijk Dank voor Uw Interpretatie en ik weet Zeker DAT we Zullen Weer Spreken Binnenkort!

Mijn Antwoord op Reacties

Uit Persoonlijke Ervaring Kan ik eerlijk Zeggen DAT Je Niet Hoeft Te Gaan Naar een huisarts of ziekenhuis. Van wat je Hebt vertelde Ik Zal je gehandeld Op het Probleem DAT u waargenomen. Als u zult DAT de homeopaat Opnieuw Opnieuw DOEN – Maar Nogmaals je Hoeft Niet te. De belangrijkste Dingen sterven je Zei DAT Laat me Het Weten DAT DIT are;

  1. Je Hebt Niet Een Soortgelijke droom Sinds Gehad. Dat is Het belangrijkste. Vergeet niet, in Mijn analyseren Zei ik DAT Geen Zorgen te maken als de droom was uit de lucht Vallen.
  2. Je Krijgt Behandeling for an dubbele trap staat Op het ogenblik. This Zal onvermijdelijk verstoren Uw spijsvertering saldo for an korte periode, Maar Moet Worden Toegestaan ​​ontmoette Een Behandeling. This is waarschijnlijk wat leidde tot de droom.
  3. De rat werd Dood. This Advocate aan DAT Uw immuunsysteem is gezond en in staat OM Het afweren van indringers. We development kankercellen Hele Tijd en ons gezond immuunsysteem Kunnen Utrecht met het Omgaan met this.

Zelf had ik Zeer consistente dromen via Kanker en de deur Het Elimineren van de triggering Voorwaarden en Het toezicht op Mijn Dromen for schommelingen Ik weet DAT ik Het Vermijden en Problemen met Kanker. Het Enige wat u Hoeft te DOEN is a oogje Houden op Uw dromen. Je Zal de neiging OM de ‘Slechte droom’ Twee nachten na de gewraakte voedsel te eten.

www.dream-analysis.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

twintig − 4 =