Backyard kippenrassen – Little House Living

Backyard kippenrassen - Little House Living hou van de zachtheid vanBackyard kippenrassen

Backyard kippenrassen

Gisteravond voegden we een aantal nieuwe fuzzy vrienden om onze kleine hoeve. 4 Wilde eenden, 2 Bantam kippen en 5 Silver Laced Wyanadottes! Ze leken de ijzige nacht afgelopen nacht te hebben overleefd en doen het vrij goed.

Ik ging naar Runnings om gewoon halen wat meer eenden sinds iets ATE mij deze winter, maar ik eindigde met deze kleine gemengde kroost! Ik dacht dat ik van deze gelegenheid gebruik om te praten over een aantal van mijn favoriete achtertuin kippenrassen te nemen, en waarom we ze graag hebben.

Ameracana of Araucana

Dit zijn enkele van mijn favoriete achtertuin kippenrassen. Ze zijn uniek met hun kleuren en deze waren degene die we altijd mee naar de beurs. Ze zijn niet de grootste vogels in grootte, maar ze lagen de beroemde "Paas eieren" of blauwe eieren. Het goede lagen zal elke dag te leggen, terwijl de normale lagen om de andere dag zal leggen.


Silver Laced Wyanandottes

Dit zijn mijn huidige favorieten van de achtertuin kippenrassen. Ze zijn grote vogels en grote bruine ei lagen. Ik hou van de zachtheid van dit ras en ik denk dat ze zijn prachtig!

Ik ben een grote fan van deze. maar mijn moeder houdt van hen. Dit zijn een goede vogel te hebben als je een grote vogel die een betrouwbare ei laag wilt. De kippen groeien tot ongeveer 6 of 7 pond gemiddeld: ze zijn groot!

Ik denk dat de Australorps zijn een ander zacht vogel. Ze zijn ook een betrouwbare ei laag, maar zijn net iets kleiner dan de Orpington (maar nog steeds vrij groot) deze vogels maken grote setters!

Mijn man houdt van zijn Barred Rocks. Ze zijn betrouwbaar bruin ei lagen en lijken vrij mild vogels.

Meer informatie over Homestead Living en Raising Backyard Chickens. Voor meer informatie over het houden van kippen, hier zijn enkele grote artikelen:

Wat is uw favoriete achtertuin kippenrassen en waarom?

Bericht navigatie

Mijn beste laag is een straathond – ze moest een wellsummer zijn, maar in het beste geval zou ze een kruis te zijn. Ze legt bijna elke dag (behalve wanneer de rest van de kudde ophoudt met tot in de late herfst) en ze is snel over. Onze zwarte astrolorp is onze tweede best laag. Ik hou van mijn Buff Orpington, Buffy. Ach, ze is niet een grote laag gewoon een uitstekende partner in de tuin. Ze zal onder de voeten te krijgen, als een kat, totdat Ik pak haar op en haar vast te houden. Ik Handen in de lucht (van onze eigen eieren) 4 mille fluer DUCLAY krielen en ounce voor ounce ze zijn redelijk goed lagen, erg vriendelijk (ze zullen neerstrijken op mijn schouders, hoofd, lap) en grote verzamelaars. Ze zijn ook zeer sneaky en zullen hun eieren te verbergen als ik niet een half oogje op hen. Ik vond nooit eieren tot ik geërfd (vrienden verplaatst over de oceaan) een aantal legkippen, nu ik hou van eieren – nou ja, mijn eieren, op te slaan eieren zijn niet de moeite waard eten – NONSENS!

Op dit moment we geen kippen. Ik hoop binnenkort voor een huis en een plek voordat we kippen. Ik vraag me af wat wordt beschouwd als de beste ras voor eierleggende kippen.

Er zijn veel goede rassen voor legkippen, ik denk dat het hangt ook af als je ze wilt gebruiken voor vlees vogels ook. Alle rassen die ik hierboven vermeld zijn goed lagen evenals goede vlees vogels. Als je gewoon wilt vogels voor het leggen van je kon altijd Leghorns of Production Reds, maar ze zijn niet zo groot als deze vogels en niet zo zacht. Ze zouden uitstekend net voor het leggen van hoor!

Penny Couzens zegt:

Hallo, Ik heb te komen kwijlen over je kippen. Ik had 3 tot en met vrijdag ’s middags toen ze door een vos in mijn tuin werden gedood. Ik had een Buff Orpington genaamd Audrey en 2 Hybrids riep Hillary en Gwen. Kippen hebben zo’n karakter. Audrey was erg beschermend en Hillary erg bazig en weinig Gwen was bang van alles, maar zou altijd wachten voor mij om te lopen de tuin met haar naar het kippenhok in de avond. Ik mis gaan naar de achterdeur en het zien van hen komen rennen naar mij toe. Hopelijk een dag zal ik dapper genoeg zijn om meer te halen, maar op het moment dat de vos weet dat ze er waren en zal zeker terugkeren. Blijf op de hoogte van uw blog negeren de ellende die zwelgen in verstoring van mensen. Er zijn zo veel mensen die genieten van het en als je ze niet een platform niet geven zullen ze beu en laat x

Aww dat is zo triest. We moesten onze vogels weggevaagd door wasberen en het was moeilijk om meer na het gebeurde te krijgen.

Linda Steiger zegt:

Ik heb altijd al een kudde van verschillende rassen door de jaren heen – Buff Orpingtons zijn nog steeds een van mijn favorieten als zijn Barred Rocks. Op dit moment heb ik 7 White Dorkings + 2 WD Hanen & een paar Buff Brahmas & 2 oude White Rocks. Ik was niet van plan om nog meer kuikens te kopen of te broeden enige dit jaar, dan liep ik Tractor Supply vorige week en ze hadden Rock chicks Barred – goed dat het deed! Ik kwam thuis w / 7 (hopelijk 6 hennen & l haan). Ik ben een sucker voor een Barred Rock (zoals uw manlief).

We verblijven kippen in de achtertuin. We leven in easterun South Dakota. Wat zijn de goede bedden om mee te beginnen? Mijn eisen zijn. Ei lagen, koude tolerant, kindvriendelijk en quietish. Een gebrek is een fuzzy legged kip. En wouldlikes zijn diverse ei kleuren. Dit is niet noodzakelijk. Ik hou van verschillende tinten van bruin zelfs.
Thanks Angela

Naar mijn mening de veer footed kippen niet de neiging om zo goed doen in de sneeuw, natte gebieden. Hun veren krijgt yucky, tenzij je ze heel schoon te houden de hele tijd. Sommige grote hardy eileg rassen worden Barred Rocks and Buff Orpingtons. Ik heb allebei van die rassen rond kinderen hadden zo goed en ze zijn net zachte reuzen. Deze beide zullen bruine eieren te leggen. Als je een blauwe ei laag wil zou ik gaan met de Arucana maar ze leggen gemiddeld om de andere dag, zodat ze niet zo veel zal produceren. Veel plezier!

Ik ben niet helemaal zeker waar je bent, maar waar is de beste plek om kippen die beginnen te leggen kopen? Het is moeilijk om fondsen iets lokaal te vinden, in de buurt van SE South Dakota en verzendkosten zijn vrij hoog.

Ik weet niet waar je anders dan misschien volwassen kippen van een landbouwer of iemand op zoek te verkopen te vinden. Het voer winkels zullen alleen de verkoop van kuikens. Je zou willen controleren Craigslist, heb ik wat te koop op daar gezien, maar zorg ervoor dat ze er gezond uitzien voordat u een huis.

Ik heb onlangs interesse in Black Copper Marans omdat ze leggen de chocolade-eieren. We hebben een lokale fokker en ik heb haar geholpen met een paar vaccinaties voor de kuikens. Dus, vroeg ik haar om uit te komen een paar marans voor mij. Dat was een paar weken geleden. Ik heb de kleine kuikens vertroeteld en vonden ze in het huis totdat ze zo slecht dat ze moesten naar buiten te gaan rook. Dan heb ik gemist hun kleine chirps in het huis. Alsof de kinderen getjilp was niet genoeg&# 8230; Nou, ik merkte een van de marans had een kam en een waggelen en de andere gerst had een kam at all. Sinds de fokker ook geeft een voorzet aan olijfolie Eggers, ik dacht dat deze marans misschien een Ameraucana haan voor een vader hebben gehad en dat de verschillen in de kuikens zou verklaren. Was ik in voor een verrassing. U ziet, we hebben kippen voor ongeveer zes jaar. Meestal, ik heb geen interesse te nemen en ze waren huisdieren van mijn man. Geweldig eieren voor het ontbijt was alles wat ik graag over hen, want ik was gewoon te druk om kennis te nemen van hen. Maar, heeft het leven vertraagd voor ons een klein beetje en ik gooide in om manlief te helpen met de klusjes. Die Rhode Island Reds werd mijn nieuwe vriendschap kring. Ze zijn geweldig. En, ze zijn allemaal kippen. Ik wist niets over kuikens laat staan ​​kippen. Dus, terug naar de marans. Ik tekst de fokker vriend met een foto van de twee kuikens. Verrassing voor mij; was een haan! Ik ben eigenlijk heel blij mee, want ik zou graag een parende hebben. Nu, ik hoop dat ons huis aanbod wordt geaccepteerd, dus ik kan verhuizen naar het land in een paar maanden en houden de haan. (We kunnen ze niet in de stad.) Dit kan een leuke nieuwe weg naar kip avonturen&# 8230; ..

Ik woon niet in het land, noch hebben kippen maar ik geniet van het lezen van uw site en de commentaren. Ik heb zoveel geleerd. Ik hoop dat het land in het volgende jaar of zo hebben en beginnen met het bouwen van mijn mini hoeve. Ik had eenden in het verleden, maar wat moet ze en ik heb ondervraagd opnieuw te proberen. Er gaat niets boven verse eieren al dus ik weet zeker dat ik zal opnieuw proberen op mijn eigen land. Dus dank u Melissa voor uw website en om al die plaatsen van uw eigen avonturen. Het verheldert echt mijn dag om het te zien!

www.littlehouseliving.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

achttien + 1 =