Birds And Mirrors

Birds And Mirrors zingen

Vraag: Mijn vriend zegt dat ik een spiegel voor mijn valkparkiet niet moeten krijgen omdat hij verliefd op het zal worden "vogel in de spiegel" en willen niets met mij te maken. Is dit waar?
Sharon M. Waterford, WI

A: In een woord, nee. Valkparkieten niet houden van hun eigen reflecties en zal veel tijd doorbrengen staren en zingen "de vogel in de spiegel". Mijne, en ik heb nog nooit meegemaakt mijn relatie lijden met een van mijn vogels als gevolg van spiegels.

Het is een beetje moeilijk om de relatie van een vogel om zijn gedachtengang te begrijpen. Er is werkelijk niets in de natuur, naast water, dat is zo sterk reflecterende dat een vogel zelf kon zien. Het zou een zeer nog dag voor een vogel te kunnen zijn spiegelbeeld in de vijver te herkennen, en ik heb nooit gelezen dat iemand dit gedrag is waargenomen bij een wilde vogel. Dus waarom zijn zoveel gecharmeerd van hun reflecties in gevangenschap?


Het is het onderwerp van wetenschappelijk onderzoek geweest of een vogel herkent het beeld in de spiegel zelf. Wetenschappers geloven dat dolfijnen zichzelf herkennen en te vermoeden dat vogels ook doen. Ik weet dat mijn paraplu kaketoe, Linus, herkent zijn eigen spiegelbeeld simpelweg door het feit dat hij niet probeert aan te vallen. Echter, mijn Quaker krijgt agressief als er iets refective gaat in zijn kooi, met inbegrip van roestvrij staal kommen. Theo, mijn goffins kaketoe, geschikt voor knuffels naast haar roestvrij stalen spiegel, en de laatste tijd heb ik keek haar met een hoek in haar voet en het manipuleren van het beeld achter haar. Heel erg slim.

We kunnen nooit de antwoorden op de vragen dit onderwerp doet denken. De bottom line is dat als het maakt uw vogel blij en er zijn geen ongewenst gedrag als gevolg van het, er‘S geen reden om deze vorm van entertainment verbieden.

Blauwvoorhoofdamazone Parrot

Wees er zeker van spiegels die geschikt is voor de grootte van uw vogel zijn te selecteren. Voor de kleine vogels, grasparkieten en valkparkieten, probeer Hall Of Mirrors. Het is een driezijdige spiegel die meerdere beelden geeft en veilig is voor hun beet druk. Mijn valkparkieten vind het zo leuk dat ik moest naar een andere te bestellen, zodat ze elk hun eigen gehad. Voor elke vogel grotere, conures op maximaal ara’s, alleen gebruik maken van roestvrij staal spiegels om veiligheidsredenen. Gebruik NOOIT glas van welke aard dan ook in de kooi van uw vogel. Dit geldt ook voor de hand gehouden en compact spiegels.

Facebook comments:

www.birdtricks.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

10 + 4 =