Iedereen die zwanger binnen 1 maand na D versterker C

Iedereen die zwanger binnen 1 maand na D versterker C van 14 december, en hetZwangerschap Info HOME

bedankt voor uw inbreng, ik ben een beetje nevorous want gisteren i statred te herkennen was het echt licht roze en en bruinachtige toen ik veegde het duurde slechts als een uur en toen kwam vandaag terug op hetzelfde moment en deed hetzelfde, im denken dat het zou kunnen zijn implatation bloeden dat hoe het eruit ziet. Ik kan ook de Weins echt goed op mijn borst en b___st die het eerste wat mij opviel met vorig preg was te zien, heb je expirence een van deze, hoe snel na uw d en c heb je een positieve preg-test?, hoop te horen uit ya binnenkort

Zoals ik al zei had ik mijn D&C op de 15 juli ze denken dat ik heb zwanger op de 29e. waarvan ik denk dat ik niet ovuleren totdat de 2e, maar ik kan het mis hebben. Ik kreeg een positieve test op 18 augustus Ik wil alleen behandelen als de eerste dag van je menstruatie is de dag dat u de D had&C. Dus je moet beable te testen in de volgende dag of twee en krijg een positief als dat het geval is. Hebt u zwanger gemakkelijk de eerste keer te krijgen? Ik kan zwanger echt makkelijk Ik ben gewoon een harde tijd het dragen van hen te krijgen. De laatste keer dat ik zwanger we zwanger raakte de eerste keer dat we hadden s_x ook gekregen. Ik was 6 weken toen ik een miskraam. En jij? Ik heb ook gaan voor een ander u / s op vrijdag en als we niet de hartslag te zien moet ik naar een andere D hebben&C. heel eng. Ik ben niet met dezelfde symptomen Ik had de vorige keer. Mijn b___bs net begonnen pijn te doen en ik ben niet zo moe, maar ik voel me een beetje meer ziek. Ik besloot om te testen, omdat ik wist dat we hadden onbeschermd s_x en we gingen naar het diner met vrienden die nacht. Ik wilde niet te gaan en een paar drankjes als ik zwanger was. Het klinkt alsof je de implantatie bloeden zou kunnen hebben. Good luck Ik zou het leuk vinden om te horen wat er gebeurt en ik zal u laten weten hoe vrijdag gaat. Ik denk niet dat ik ooit heb meer nerveus in mijn leven geweest, maar om een ​​beetje hartslag te zien.


Hallo, ik heb geen antwoord voor u, maar een vraag voor u of iemand anders die misschien wat licht kan werpen op dit, had een d&c op de 27 juli en ik alleen bloedde voor 3 dagen en had onbeschermde s_x voor het grootste deel van de maand heb ik toen begon te bloeden op 26 augustus, maar ik alleen bloedde voor 1 dag, doen jullie denken dat ik zwanger zou kunnen zijn, of kan iets anders Wees fout? Gelieve te helpen, ook ik bang voor het doen van een test.

Hoi Danielle, ik had een D&C op 14 februari en viel pg meteen weer. Ik aanvankelijk slechts 4 weken na D&C wel. Ik heb niet echt geen symptomen tot

6 weken, op welk punt de voornaamste klacht was opgeblazen gevoel. Ik ben nu 26 weken zwanger en alles gaat goed. Uw lichaam zal pas vallen pg weer wanneer het klaar is. Als het baarmoederslijmvlies niet opgebouwd genoeg het ei niet zal bevestigen en je krijgt wat zal net als een normale periode. Nicole, 6 weken misschien wel een beetje vroeg om meer dan wat je zag. Maak je geen zorgen, ik weet zeker dat je naar die kleine hartslag wegpompen op vrijdag te zien. Omdat ze niet uw laatste af te gebruiken voor dating, zullen ze de data berekend door de eerste paar scans je hebt gebruikt. Mijn eerste scan toonde EDD van 14 december, en het is altijd slechts 1 of 2 dagen vrij zijn van dat. Baby van stof.

HAD EEN D&C augustus 12. STILL geen termijn. HOPEN zwanger te zijn. Maar niet zeker om nog een test? WAT DENK JE?

Hoi Sandra, had ik d&c op 5 augustus voor gemiste abortus. Het was echt pijnlijk moment voor mij en voor mijn man. Nog steeds heb ik niet mijn menstruatie krijgen. Ik deed HPT vorige week kwam negatief. Ik ben bang om weer zwanger te krijgen. hoop snel te horen van u.

Hallo Danielle – ik had een d&c op 03/08 en geen termijn nog niet. Ik ben al in kaart te brengen temps en zij hebben zich sinds 06/09 gegaan – Ik denk dat ik dan heb geövuleerd, dus het is een paar dagen te vroeg om te testen. Misschien is dat uw zaak ook? Ik heb ook gezien van 8 / 27-29, maar het moet niet zijn geweest implantatie omdat mijn temps waren nog steeds laag en de pg-test nam ik een paar dagen geleden was negatief. (De laatste keer kreeg ik een positief 11dpo.) Ik denk dat positieve gedachten voor u.

Hallo, Ik wilde hebben een d&c, maar ik had een gemiste miskraam, wat dat betekent, en het was eigenlijk een natuurlijke miskraam, omdat ik gelijk miscarred in het begin. Ik begon ttc meteen, en mijn af is het gevolg in een week, en ik heb preg. al symptomen. Mijn bbs en dat gebied is echt pijnlijk, dus het geeft me veel hoop. Ik voelde me ook misselijk tijdens de laatste paar ochtenden. Wens me geluk

www.pregnancy-info.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

5 × twee =