Kipsalade Wonton Cups – Eet

Kipsalade Wonton Cups - Eet 12-24

Chicken Salad Wonton Cups

Hoe Is Het MOGELIJK DAT de 4e juli is voorbij. Zodra de 4 passeert, Het is net zoiets als Het zomer is al Bijna voorbij. Ik Kan niet Zeggen DAT ik triest Om Te Zien Gaan voldaan this belachelijke Hitte Zal Zijn!

Je weet hoe ik Altijd Klagen via Hoeveel van Een mislukking ben ik en Utrecht met het maken van lunches? Ik blijf Om Te Klagen via this nl Nooit echt IETS aan DOEN. Ik ben Blij Om Te Zeggen DAT de laatste Tijd, ik Kan niet Genoeg salades Krijgen. Salades met toppings Veel lekkere. Knowing me, Zal ik ziek van salades are Tegen Het einde van de week.

Ik ben een grote fan van de kipsalade. Kip salade In een sandwich, op Een salade, op Een cracker, en nu in Een knapperig wonton cup!


Ik hou van this Bijzondere kipsalade recept omdat’ Het de Perfecte Hoeveelheid mayo en yoghurt en de bleekselderij en Krokante wonton kopjes Geven Het Een mooie knelpunt for texture. Ik heb this In een normale Grootte muffintin sterven hen groot te Serveren Maakt als je Het hosten van Een lunch of brunch. Ze Kunnen gemakkelijk Worden Gemaakt In een mini-muffin tin als je verwelken DAT ZE hapklare Om Te Dienen als voorgerecht Worden!

Chicken Salad Wonton Cups

Opbrengst: 12-24 (afhankelijk van de Grootte sterven u Kiest)

Voorbereidingstijd: 15 Minuten

Kooktijd: 10 Minuten

Totale Tijd: 25 Minuten

Ingrediƫnten:

 • wontonvellen (zie opmerking)
 • non-stick nevel
 • 4 kopjes gekookte kipfilet, Geraspte (ik gebruikte rotisserie)
 • 1/3 cup selderij, in blokjes Gesneden
 • 1/4 kop groene ui, Gesneden
 • 1/2 kop licht mayo
 • 1/2 kop vetvrije vlakte Griekse yoghurt
 • 2 Theel. ciderazijn
 • 1/2 theelepel. knoflook poeder
 • 1/2 theelepel. mosterdpoeder
 • zout en peper naar smaak
 • paprika (for Beregening op de top)
 • extra Gesneden groene ui van het bieslook (for the garnering)

Routebeschrijving:

 1. Verwarm de oven for op 375 graden C. Spray Een muffin tin met koken nevel
 2. Plaats wrappers in Elke holte (2-3 for the normale Grootte muffin tin, 1 for an mini-muffin tin). Spuit de wrappers ontmoette meer koken spray. Bak ongeveer 10-13 Minuten van tot de wontons Zijn knapperig. Haal uit de oven.
 3. Terwijl de kopjes bakken, leg de kip In een kom, Samen met de selderij en groene ui. In een afzonderlijke kom, zwaai Samen de mayo, yoghurt, knoflookpoeder, mosterdpoeder, en wat zout en peper. Giet de dressing over de kip en meng tot goed bedekt. Breng op smaak met peper en zout Indien Nodig.
 4. Als Het Dienen meteen, Verdeel de kip Mengsel Onder Elke kop. Strooi Enkele paprika bovenop Elkaar cup Samen met meer groene ui of bieslook Indien Gewenst.

Ik maakte Mijn kopjes voldaan Een normaal formaat muffin tin, DUS ik Moest ongeveer 3 wrappers per kopje. Als u Besluit OM mini-sized kopjes te maken, kun je Alleen maar 1 wrapper per kopje.

U Kunt Mengen de kipsalade de avond tevoren als je verwelken, Maar ik Zou op dezelfde dag DAT u van plan van gebogen OM hen te Dienen bakken de wonton kopjes.

Ik weet wat je bedoelt dan zomer Overdreven. Mijn verjaardag is in augustus en zodra DAT hit Het is, is echt voorbij. Kinderen terug naar school, nachten rossen kouder en de val items Komen uit in de winkels. Het"Zo is deprimerend.

IK HOUD kipsalade en ik hou van hoe je in Het wonton kopjes. Zo’n geweldige idee! Ik hou Ervan !!

Ik heb Besloten DAT Het de winkels OM de schuld for De Tijd vliegen de deur Zo Snel. Ze Hebben Altijd uit de Verkoop en versieren maanden in geavanceerde for Het seizoen. Mijn Kinderen net van school 2 weken geleden en ik ben al OM terug naar de school Verkoop circulaires&# 8230; Nu Mijn geest is Gericht op september. Ik ga proberen OM Zich te concentreren op Elke dag&# 8230; Maar we Nemen De Tijd in Brokken (weken, maanden)&# 8230; Het Lijkt Vrij Snel Gaan.

oke&# 8230; Genoeg dan DAT&# 8230; Houden van this wontons for Het Serveren van de kipsalade. Schattig, slank en Zeer vriendelijke partij. ) De Smaken van de kipsalade are also Geweldig&# 8230; Mengen in wat yoghurt is perfect OM Het te verlichten. )

Ik hou also van kipsalade en de kleine cups are Zo schattig. )

Ik loooove kipsalade. Geweldig idee OM in Het won ton cups Zetten&# 8230; Ik hou van sterven, ook!

Ik ben Ook een grote fan van kipsalade. Ik hou van de crunch van de wonton.

Wat een leuke Manier OM salade te eten – hou van this!

Ummmm Ik hou van this. Ze Zijn Zo schattig, Zo origineel, en ik wil ZE Allemaal te eten !!

Wat een goed idee! Een Perfecte Manier OM kipsalade te Dienen!

Kipsalade is mijn favoriet! Het zet in Een hapklare cup&# 8230; yum!

This is Zo’n leuke en creatieve voorgerecht, Steph! Ik hou van Het idee van Een romige kipsalade met Een knapperige wonton cup!

This is Zo’n nette Manier OM kipsalade eten! Ik Zou in De Verleiding Komen Om Te proberen en schuiven Het Hele ding in m mond

Wat een Geweldig idee, meisje! Ik hou van kipsalade, Maar Alleen als Het Zelfgemaakte-en Zeer Ervaren-en vetarme! Nl Het idee OM kip in knapperige kleine wonton kopjes is puur briljant. Een Perfecte zomer lunch of diner!

Ik hou van this idee. Wil je wat Binnenkort.

eat-drink-love.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

drie × een =